NOVOGODINŠNJE SNIŽENJE Želim popust
pic

O nama

Obožavamo vježbanje, zdrav način života i sve povezano s pokretom. Imamo kvalitetnu opremu koja nas prati na zahtjevnom putu prema ostvarenju naših snova. Surađujemo s trenerima, vježbačima, crossfit boxerima i organizatorima fitness akcija. Podržavamo ljude kojima je kretanje stil života.

Na web-shopu Top4Fitness nudimo velik izbor odjeće, tenisica i opreme za trening brendova Nike, Under Armour, adidas, Reebok, Nebbia i mnogih drugih. Imamo sve za svaki tip vježbanja od crossfit-a i kružnog treninga do plesa i joge. Kod nas možeš pronaći baš sve, od posljednjih modela dizača utega, preko prostirki za jogu, sve do inovativnih alata za crossfit trening. Trenutno smo online u 7 zemalja i brzo osvajamo nove teritorije.

Zajedno stvaramo tvorimo veliku #top4fitness zajednicu.
Mi se ne bavimo fitnessom, mi živimo fitness.

S kolegama iz drugih sportskih odjela poput trčanja i nogometa
tvorimo jednu veliku Top4Sport obitelj.

Vizija tvrtke TOP4SPORT

„Inspiriramo ljude na pokret.
Pomičemo njihove granice.
Zajedno, kao tim.“

Volimo pred tebe stavljati sportske izazove. Pridruži nam se i pomoći ćemo ti da izađeš iz svoje sportske i životne sigurne zone. Ne bojimo se prvi dati primjer kako se to radi. I nikada nećemo zaboraviti u sve to umiješati i pozamašnu dozu dobre zabave.

Uživamo pratiti kako naporno treniraš, fokusiraš se i ne odustaješ. Uvijek smo negdje u blizini da ti pružimo podršku i vrhunsku sportsku opremu.

Bildamo tvoje samopouzdanje da lakše pobijediš strah i daš najbolje od sebe dok trčiš, igraš s loptom ili vježbaš u teretani.

Divimo se tvojoj beskrajnoj izdržljivosti, dubokoj koncentraciji, izvrsnim postignućima i svim pobjedama. Tu smo za tebe kad prolaziš kroz intenzivne emocije i doživljavaš trenutke koje ćeš pamtiti cijeli život.

Zbog toga ovo radimo. Ovo nas tjera naprijed.

Povijest TOP4SPORT-a

2010

Osnivamo Top4Sport i započinjemo suradnju s Nike-om.

2012

Pokrećemo specijalizirani nogometni web-shop Top4Football.

2013

Pokrećemo web-shopove Top4Running i Top4Fitness.

2014

Otvaramo Top4Football trgovinu u Pragu - najmoderniju specijaliziranu nogometnu trgovinu u srednjoj Europi. Surađujemo s više od 100 klubova od prve lige do općinskih natjecanja.

2015

Expandujeme na Slovensko, zahajujeme provoz prodejny Top4Football v Bratislavě. A zároveň otevíráme prémiovou prodejnu Top4Running v Praze. Zahajujeme spolupráci s Českým atletickým svazem.

2017

Širimo se na Mađarsku i Rumunjsku.

2018

Širimo se u Njemačku, Austriju i Španjolsku. Lansiramo web-shop Top4Street.

2019

Top4Sport postaje ponosni član 11TeamSports grupacije - najvećeg distributera nogometne opreme u Europi.

Naš tim

pic

Přidej se k nám

Nezastavujeme. Expandujeme, zlepšujeme se, posouváme limity, boříme překážky a plníme si sny. Neustále rosteme jak do velikosti, tak do kvality, a právě proto hledáme nové spoluhráče do našeho týmu.

Žiješ sportem? Přidej se k nám a dělej to, co Tě opravdu baví! Najdi pozici tvých snů!

Zobrazit pracovní nabídky

Spoj se s námi

Neunikne ti žádná novinka nebo tvá budoucí práce snů.