Slavimo 11. rođendan. Kupite artikle u vrijednosti 850/1200/2000 kn i odaberite poklon. Želim poklon
pic

O nama

Obožavamo vježbanje, zdrav način života i sve povezano s pokretom. Imamo kvalitetnu opremu koja nas prati na zahtjevnom putu prema ostvarenju naših snova. Surađujemo s trenerima, vježbačima, crossfit boxevima i organizatorima fitness akcija. Podržavamo ljude kojima je kretanje stil života.

Na web-shopu Top4Fitness nudimo velik izbor odjeće, tenisica i opreme za trening brendova Nike, Under Armour, adidas, Reebok, Nebbia i mnogih drugih. Imamo sve za svaki tip vježbanja od crossfita i kružnog treninga do plesa i yoge. Kod nas možeš pronaći baš sve, od posljednjih modela dizača utega, preko prostirki za yogu, sve do inovativnih alata za crossfit trening. Trenutno smo online u 13 zemalja i brzo osvajamo nove teritorije.

Zajedno stvaramo veliku #top4fitness zajednicu.
Mi se ne bavimo fitnessom, mi živimo fitness.

S kolegama iz drugih sportskih odjela poput trčanja i nogometa
tvorimo jednu veliku Top4Sport obitelj.

Vizija tvrtke TOP4SPORT

„Inspiriramo ljude na pokret.
Pomičemo njihove granice.
Zajedno, kao tim.“

Volimo pred tebe stavljati sportske izazove. Pridruži nam se i pomoći ćemo ti da izađeš iz svoje sportske i životne zone komfora. Ne bojimo se voditi primjerom. a nikada nećemo zaboraviti u sve to umiješati i pozamašnu dozu dobre zabave.

Uživamo pratiti kako naporno treniraš, fokusiraš se i ne odustaješ. Uvijek smo negdje u blizini da ti pružimo podršku i vrhunsku sportsku opremu.

Bildamo tvoje samopouzdanje da lakše pobijediš strah i daš najbolje od sebe dok trčiš, igraš s loptom ili vježbaš u teretani.

Divimo se tvojoj beskrajnoj izdržljivosti, dubokoj koncentraciji, izvrsnim postignućima i svim pobjedama. Tu smo za tebe kad prolaziš kroz intenzivne emocije i doživljavaš trenutke koje ćeš pamtiti cijeli život.

Zbog toga ovo radimo. To nas gura naprijed.

Povijest TOP4SPORT-a

2010

Osnivamo Top4Sport i započinjemo suradnju s Nike-om.

2012

Pokrećemo specijalizirani nogometni web-shop Top4Football.

2013

Pokrećemo web-shopove Top4Running i Top4Fitness.

2014

Otvaramo Top4Football trgovinu u Pragu - najmoderniju specijaliziranu nogometnu trgovinu u srednjoj Europi. Surađujemo s više od 100 klubova od prve lige do općinskih natjecanja.

2015

Širimo se na Slovačku. Top4Football trgovina otvorena u Bratislavi. Premium Top4Running trgovina otvorena u Pragu. Započinjemo suradnju s Češkom atletskom federacijom.

2017

Širimo se na Mađarsku i Rumunjsku.

2018

Širimo se u Njemačku, Austriju i Španjolsku. Lansiramo web-shop Top4Street.

2019

Top4Sport postaje ponosni član 11TeamSports grupacije - najvećeg distributera nogometne opreme u Europi.

Naš tim

pic

Pridruži nam se

Ne stajemo. Mi se širimo, poboljđavamo, guramo granice, prelazimo sve prepreke i ispunjavamo svoje snove. Rastemo i pružamo još bolju kvalitetu, tako da tražimo nove suigrače.

Vrti li se vaš život oko sporta? Pridruži nam se i uživaj u onom što radiš! Pronađi posao svojih snova!

Istraži slobodne pozicije

Poveži se s nama

Nemoj propustiti najnovije vijesti ili posao svojih snova.