SUMMER SALE - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima KUPI ODMAH
pic

O nama

Obožavamo vježbanje, zdrav način života i sve povezano s pokretom. Imamo kvalitetnu opremu koja nas prati na zahtjevnom putu prema ostvarenju naših snova. Surađujemo s trenerima, vježbačima, crossfit boxevima i organizatorima fitness akcija. Podržavamo ljude kojima je kretanje stil života.

Na web-shopu Top4Fitness nudimo velik izbor odjeće, tenisica i opreme za trening brendova Nike, Under Armour, adidas, Reebok, Nebbia i mnogih drugih. Imamo sve za svaki tip vježbanja od crossfita i kružnog treninga do plesa i yoge. Kod nas možeš pronaći baš sve, od posljednjih modela dizača utega, preko prostirki za yogu, sve do inovativnih alata za crossfit trening. Trenutno smo online u 13 zemalja i brzo osvajamo nove teritorije.

Zajedno stvaramo veliku #top4fitness zajednicu.
Mi se ne bavimo fitnessom, mi živimo fitness.

S kolegama iz drugih sportskih odjela poput trčanja i nogometa
tvorimo jednu veliku Top4Sport obitelj.

Povijest TOP4SPORT-a

2010

Osnivamo Top4Sport i započinjemo suradnju s Nike-om.

2012

Pokrećemo specijalizirani nogometni web-shop Top4Football.

2013

Pokrećemo web-shopove Top4Running i Top4Fitness.

2014

Otvaramo Top4Football trgovinu u Pragu - najmoderniju specijaliziranu nogometnu trgovinu u srednjoj Europi. Surađujemo s više od 100 klubova od prve lige do općinskih natjecanja.

2015

Širimo se na Slovačku. Top4Football trgovina otvorena u Bratislavi. Premium Top4Running trgovina otvorena u Pragu. Započinjemo suradnju s Češkom atletskom federacijom.

2017

Širimo se na Mađarsku i Rumunjsku.

2018

Širimo se u Njemačku, Austriju i Španjolsku.

2019

Top4Sport postaje ponosni član 11TeamSports grupacije - najvećeg distributera nogometne opreme u Europi.