Fitness poklon za svaku kupovinu preko 130€ i 200€ Želim poklon
Zimsko sniženje: Popusti na fitness odjeću i dodatke

Zimsko sniženje: Popusti na fitness odjeću i dodatke

13. 12. 2021 2 min. čitanja

Za vas smo pripremili veliko zimsko sniženje odjeće i dodataka za fitness koja će vas pokrenuti u izdržljivost i ustrajnosti. Ostvarite svoje sportske ciljeve s nama!

Popusti na odjeću za fitness

Treniranje u udobnoj i funkcionalnoj odjeći osnova je dobrog treninga. Promijenite svoju garderobu i provjerite popuste na majice za teretanu i drugu sportsku odjeću. Zima je još uvijek tu, pa će muškarci sigurno uživati u poslijebožićnom sniženju fitness trenirki koje su idealne za zimski odlazak u teretanu ili vježbanje na otvorenom.

Majice za teretanu Hlače za muškarce

Poslijebožićno sniženje ženskih fitness tajica

Sportskih tajica nikad dosta, to jako dobro znamo. Zato smo snizili tajice vaših omiljenih marki. Na akciji ćete pronaći Nebbia tajice ili veliki zimski popust na Gym Glamor tajice. Udobne, svjetski poznate tajice, u kojima ćete biti zvijezda u teretani! Koji model ćete odabrati?

Nebbia tajice Gym Glamour tajice

Woman_Nike_Fitness

Zimsko sniženje dodataka za fitness

Sredili ste prehranu i sada ste u potrazi za suplementima i podrškom za svoj trening? Sada je savršeno vrijeme da nabavite ove dodatke. Sniženje kvalitetnih proteina, vitamina, dodataka za prije treninga, koje ćete pronaći uz veliki zimski popust.

Sportska prehrana

Sniženje opreme za fitness

Želite li ukrasiti svoju kućnu teretanu, ili jednostavno volite vježbati kod kuće? Za vas imamo sniženje sportske opreme s kojom ćete još više uživati u treninzima. Pogledajte zimsko sniženje traka za snagu, jastučića, užadi za skakanje te ostale opreme i pribora i odaberite svoju. Učinite svoje treninge posebnima i otkrijte nove mogućnosti!

Sportska oprema

Man_Workout_Fitness

Zakoračite samouvjereno u novu godinu s novom opremom. Sad ili nikad!

Muškarci Žene


Recenzije