ISKORISTI KOD: CYBER1: 10€ popusta (preko 80€), CYBER2: 20€ popusta (preko 150€) -- days --:--:-- ISKORISTI
Top 12 ruksaka i torbi

Top 12 ruksaka i torbi

16. 8. 2021 1 min. čitanja

Želite li nešto na svojim leđima, ali ne znate što odabrati od silne ponude? Na pravom ste mjestu! Odaberite gradski ruksak, sportsku torbu ili torbu za teretanu. Ponešto za svakoga.

TOP 12 ruksaka i torbi

batohyspace

Trebate li svestranu torbu ili ruksak koji će biti kompaktni i praktični, a da ih se nećete sramiti u gradu? Ovaj model dolazi sa zaštitnim odjeljkom za prijenosno računalo, vrlo je udoban i dobar partner na putovanju.

  • Naš eko savjet: adidas TIRO, koji definitivno brine o planeti! Djelomično je izrađen od reciklirane plastike sakupljene na plažama prije nego je zagadila ocean.

Radije odvajate svakodnevni i aktivni život? Sportske torbe prikladne su za svaki sport, jer su vrlo prostrane, svestrane, a neke imaju vodootporni gornji dio pa možete trenirati po bilo kojem vremenu. Dame će cijeniti manju, organiziraniju i elegantniju torbu.

Zasigurno ćemo ugoditi ljubiteljima praznih ruku ili ljubiteljima ruksaka posebno ruksaka za teretanu. Može se pohvaliti zasebnim odjeljkom za prljavu odjeću ili obuću. Jednostavni su sa zajamčenim brzim pristupom svim stvarima.

Znate li već koju biste odabrali?


Recenzije