SUMMER SALE - Uštedi do 60 % na odabranim proizvodima KUPI ODMAH
Kolekcija Reebok Modern Safari - probudite svoju žensku energiju

Kolekcija Reebok Modern Safari - probudite svoju žensku energiju

31. 7. 2022 2 min. čitanja

Popularni sportski brend Reebok predstavlja novu kolekciju isključivo za žene - Reebok Modern Safari.

Žene u glavnoj ulozi

Žene, djevojke, trkačice, sportašice. Sve su one nevjerojatna stvorenja. Ovom kolekcijom Reebok želi motivirati žene na kretanje. Da pronađu pokret u koji će se zaljubiti. Bilo da se radi o hodanju, treningu snage, grupnim satovima u teretani ili ležernoj svakodnevnoj nošnji.Na vama je! Prepustite se svojoj ženskoj snazi ​​uz Modern Safari kolekciju. Što možete očekivati?

  • Za tjelesnu aktivnost – tajice, kratke hlačice, sportski grudnjaci
  • Za svakodnevno nošenje - trenirke

Kolekcija Reebok Modern Safari

Reebok Modern Safari

Zašto odabrati Reebok Modern Safari?

  • Životinjski uzorci - Kolekcija je inspirirana leopard uzorcima koji hvataju ženstvenu prirodu - snagu, divljinu i eleganciju. Svaka žena može biti ono što želi - samo vjerujte u sebe i slijedite svoje snove i ciljeve.  Krenite s Reebokom i Top4Fitnessom! 
  • Funkcionalnost i udobnost - Udobni krojevi izrađeni od funkcionalnog materijala koji vam omogućuju da iskoristite svoj puni potencijal čak i tijekom vježbi visokog intenziteta. Kvalitetni materijali koji odvode znoj, ostaju na mjestu i ne sputavaju vam kretanje.
  • Boje - bež i crna za ljubitelje klasike i minimalizma. Plava i crvena za žene koje žele biti primjećene na prvi pogled.

Tenisice

Modernoj safari kolekciji potrebna je tenisica koja je svestrana, udobna i prikladna za trening visokog intenziteta.  Upravo zato imamo Reebok HIIT 2.0 - dizajnersku sportsku tenisicu na čije se performanse možete osloniti 100%.

Reebok_HIIT_2.0

 

Pokažite svoj divlji i nesputani duh u kolekciji Modern Safari i postanite ono što želite biti!

Dostupno na Top4Fitness.