Iskoristite "EXTRA7" kod za dodatni popust od 7 % -- days --:--:--

Topforsport s.r.o: Pravila o zaštiti osobnih podataka

Niže definirana pravila o zaštiti osobnih podataka primjenjuju se na poslovne aktivnosti tvrtke Topforsport s.r.o., ID 292 13 291, residing at Bešůvka 810/19, 641 00 Brno, upisan u Poslovni registar kojim upravlja Regionalni sud u Brnu, odjeljak C, spis 66187 (u daljnjem tekstu Topforsport s.r.o.). Ova se pravila primjenjuju na sve aktivnosti internetske trgovine kojom upravlja Topforsport s.r.o. - Top4Fitness.hr (u daljnjem tekstu internetska trgovina ili internetske trgovine), i njihovi relevantni dijelovi također se primjenjuju na interakciju s kupcima u fizičkim trgovinama kojima upravlja Topforsport s.r.o..

Topforsport s.r.o. je administrator osobnih podataka svojih kupaca i korisnika njegovih internetskih, kao i fizičkih trgovina, kako je definirano Zakonom o zaštiti osobnih podataka i srodnim propisima.

Adresa za dostavu: Lazaretní 4298 / 11A, 615 00 Brno-Židenice

Telefon: 01 777 6116

E-mail adresa: info@top4fitness.hr

Politika privatnosti odnosi se na kupce i korisnike internetske, kao i fizičke trgovine Topforsport s.r.o. koji su fizičke osobe.

1. Korisnički račun

U svakoj od internetskih trgovina kojima upravlja Topforsport s.r.o. se možete registrirati kao novi kupac/ korisnik i steći brojne pogodnosti. U obrazac za registraciju trebate unijeti potrebne podatke, uglavnom ime, prezime, adresu, telefonski broj i adresu e-pošte. Nakon što se ovi podaci predaju i potvrde putem e-pošte, uspostavit će se vaš korisnički račun. Na taj način pružate Topforsport s.r.o. svoje osobne podatke i pristajete na njihovu obradu prema informacijama koje ste dobili prilikom popunjavanja i predaje prijavnice.

Da biste pristupili svom korisničkom računu, morate odabrati korisničko ime i lozinku. Odaberite pažljivo kako biste spriječili neovlašteno korištenje od treće strane. Dajemo sve od sebe da zaštitimo vaše osobne podatke, ali kada se koriste ispravni podaci za prijavu, ne možemo dalje provjeriti prijavljujete li se vi osobno. Ako su vaši podaci za prijavu zloupotrijebljeni, osoba koja ih je zlorabila dobiva pristup vašim osobnim podacima unesenim tijekom registracija. Molimo vas da podatke za prijavu držite u tajnosti. Ako to ne učinite, Topforsport s.r.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu zlouporabu korisničkog računa ili podataka koje sadrži od treće strane.

Podaci pruženi tijekom registracije moraju biti istiniti i cjeloviti. Bilo koji račun uspostavljen na temelju neistinitih ili nepotpunih podataka može se otkazati bez ikakve naknade, a isto vrijedi i za bilo koji korisnički račun putem kojeg će se kršiti zakonski propisi ili uljudno ponašanje. U slučaju promjena u vašim podacima, preporučuje se da ih odmah ispravite na korisničkom računu ili o tome obavijestite bilo koji od ranije navedenih kontakata.

2. Zaštita osobnih podataka

Ispunjavanjem narudžbe, otvaranjem korisničkog računa, pretplatom na naš newsletter, komentiranjem i ocjenjivanjem naših proizvoda ili ostvarivanjem prava koja slijede iz kupoprodajnog ugovora, pružate tvrtki Topforsport s.r.o. neke vaše osobne podatke. Kako ste informirani prilikom unosa svojih osobnih podataka, većinom ovih koraka dajete svoj pristanak na obradu danih osobnih podataka u zadanom opsegu i u zadane svrhe; u većini slučajeva, sve dok za takvu obradu ne izrazite svoje neodobravanje. Mi uvijek moramo imati opravdani razlog za obradu vaših osobnih podataka. Kada se pretplatite na naš newsletter i otvorite korisnički račun bez naručivanja bilo kakvih proizvoda, vaš pristanak na obradu podataka koje dajete predajom unesenih osobnih podataka i klikom na vezu u potvrdnoj e-pošti predstavlja takav opravdani razlog. Ako ove podatke unesete narudžbom, vraćanjem nekih proizvoda ili podnošenjem žalbe, legitimni razlog njihove obrade je činjenica da su nam podaci potrebni za zaključivanje ugovora o kupnji i ispunjavanje obveza koje iz toga proizlaze. U nekim slučajevima možemo obraditi neke vaše osobne podatke (npr. Vašu e-adresu) zbog našeg legitimnog interesa, uglavnom razvijajući, promovirajući i poboljšavajući svoje poslovanje.

Prilikom obrade vaših osobnih podataka postupamo u skladu sa zakonom koji vrijedi u Češkoj Republici, naročito u skladu sa Zakonom br. 101/2000 Coll. o zaštiti osobnih podataka, njegovim izmijenjenama i dopunama, i odredbom Europskog parlamenta i Vijeća Europske unije (EU) br. 2016/679 o zaštiti fizičkih osoba u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju i poništavanju ovih podataka prema Direktivi br. 95/46 / EZ (u daljnjem tekstu Direktiva).

2.1 Što su osobni podaci?

Osobni podaci su podaci koje nam dajete prilikom ispunjavanja narudžbe, registracije ili bilo koje druge aktivnosti u nekoj od internetskih trgovina kojima upravlja Topforsport s.r.o. ili osobno u našoj fizičkoj trgovini. Osobni podaci odnose se na svaki podatak koji identificira ili može identificirati određenu osobu. Osobni podaci uglavnom se, ali ne isključivo, odnose na ime i prezime, fotografije, datum rođenja, e-adresu, poštansku adresu ili telefonski broj. Osobni podaci mogu biti i manje uobičajeni podaci, poput broja bankovnog računa, jer se mogu koristiti za identifikaciju određene osobe.

Neke podatke sakupljamo automatski kada posjetite našu internetsku trgovinu, poput IP adrese, vrste preglednika, uređaja i operativnog sustava, trajanja i broja pristupa mrežnom sučelju, podataka prikupljenih putem kolačića i drugih sličnih podataka. Obavijestili bismo vas da ove druge podatke možemo dobiti čak i ako ne postavite korisnički račun i bez obzira kupujete li u našoj internetskoj trgovini ili ne. Ovi drugi podaci pomažu nam u otkrivanju kolačića; obavijestili smo vas o upotrebi kolačića odmah nakon što ste stigli na našu web-stranicu internetske trgovine.

Nema razlike pružate li svoje osobne podatke na Internetu ili prilikom narudžbe u našoj trgovini. Ako nam dostavite svoje osobne podatke s ciljem naručivanja proizvoda ili u vezi s njihovom osobnom dostavom našim službenicima, sljedeći se podaci odnose na vas.

2.2 Kako se koriste osobni podaci?

Korištenjem vaših osobnih i drugih podataka pružamo vam pristup vašem korisničkom računu i povezanim pogodnostima dok ste aktivni na našoj web-stranici internetske trgovine. Podaci su nam također potrebni ako naručujete proizvode kod nas, kako bismo znali s kime zaključujemo ugovor, gdje isporučiti proizvode i, ako je potrebno, koga kontaktirati.

Također, podaci se dalje koriste za komunikaciju u vezi s administracijom vašeg korisničkog računa i za korisničku podršku. Podaci se mogu koristiti za poboljšanje naših usluga, uključujući analizu ponašanja korisnika koji dođu na web-stranicu internetskih trgovina kojima upravlja Topforsport s.r.o.

Podaci se mogu koristiti i u komercijalne i marketinške svrhe, tj. za upravljanje bazom podataka kupaca, registriranih korisnika i pretplatnika na naš newsletter i ponude proizvoda i usluga; može se koristiti na ovaj način na neodređeno vrijeme, osim ako se ne uloži prigovor ili ne primi zahtjev za brisanje podataka, kako je objašnjeno u nastavku. Zaključivanjem narudžbe ili postavljanjem korisničkog računa izražavate suglasnost s primanjem komercijalnih poruka u skladu s podacima koje smo pružili prije nego što ste predali svoje osobne podatke.

Suglasnost za primanje komercijalnih poruka i elektroničke pošte u svrhe izravnog marketinga može se povući bilo kada slanjem poruke e-pošte na našu kontakt adresu e-pošte ili klikom na vezu navedenu u komercijalnoj poruci.

2.3 Kako pohranjujemo i upravljamo vašim osobnim podacima?

Topforsport s.r.o. je administrator osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka kao i Direktivom, a kod Češkog ureda za zaštitu osobnih podataka registriran je pod brojem 00038046.

Imamo pravo ovlastiti treću stranu za obradu vaših osobnih i drugih podataka kao obrađivača. Obrađivač je strana kojoj prosljeđujemo vaše osobne podatke u svrhu koju odredimo, a ta osoba može s podacima postupati samo na način koji mi odredimo. Obrađivač može biti i sustav pohrane operativnih podataka u kojem čuvamo vaše osobne podatke.

Osobni podaci dobiveni zaključenim narudžbama obrađivat će se tijekom razdoblja potrebnog za ispunjavanje obveza koje proizlaze iz ugovora o kupnji i kako bi se osiguralo da se prava i obveze kupca i prodavatelja mogu ostvariti i ispuniti. Podaci obrađeni iz ovih razloga obrađivat će se u razdoblju ne dužem od 10 godina nakon dana zaključenja ugovora o kupnji. Ako se osobni podaci obrađuju na temelju registracije za pretplatu na newsletter ili otvaranja korisničkog računa, podaci će se obrađivati samo dok ne povučete svoj pristanak za obradu osobnih podataka u te svrhe ili dok nas ne obavijestite u bilo kojem na drugi način da više ne želite da se vaši osobni podaci obrađuju. Osobni podaci obrađivat će se u elektroničkom obliku na automatiziran način ili u tiskanom obliku na neautomatizirani način.

2.4 Kome se prosljeđuju osobni podaci?

Ne prosljeđujemo vaše osobne podatke bilo kojoj drugoj strani bez da vas o tome obavijestimo kad ih od vas dobijemo, osim ako to jasno proizlazi iz prirode svrhe za koju je predviđeno da je potrebno prosljeđivati. Te druge strane mogu suraživati sa kurirskim službama i ljudima koji su uključeni u isporuku ili pružanje usluge. Te će osobe primiti vaše osobne podatke u minimalnom opsegu potrebnom za isporuku proizvoda ili pružanje usluge. Ako vaše osobne podatke koristimo u marketinške svrhe, možemo ih proslijediti stranci koja za nas preuzima ove aktivnosti; međutim, opet samo u onoj mjeri u kojoj je to potrebno za pruženu marketinšku uslugu.

2.5 Vaša prava koja se odnose na obradu osobnih podataka

U vezi s obradom vaših osobnih podataka, imate niz prava koja možete ostvariti prema administratoru osobnih podataka. Imate pravo pristupa svojim osobnim podacima koje obrađuje Topforsport s.r.o. i pravo na primanje informacija u vezi s obradom (o svrsi obrade, o tome koje podatke o vama obrađujemo, o izvorima i primateljima tih podataka). Ovi će vam se podaci odmah dostaviti na zahtjev, baš kao i izjava o tome obrađujemo li osobne podatke o vama. Za pružanje informacija imamo pravo tražiti odgovarajuću naknadu koja ne premašuje troškove pružanja informacija.

Imate pravo zahtijevati da se netočni ili naknadno promijenjeni osobni podaci isprave ili izbrišu. Također imate pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka. Na temelju vašeg pismenog zahtjeva uklonit ćemo vaše osobne podatke iz baze podataka. Zahtjev za brisanje osobnih podataka trebao bi se temeljiti na nekim razlozima utvrđenim u članku 17. stavku 1. Direktive. Dok ne donesemo odluku o vašem zahtjevu za ispravljanje ili brisanje vaših osobnih podataka, imate pravo zahtijevati da ograničimo našu upotrebu ovih podataka.

Ako osobne podatke obrađujemo na temelju vašeg pristanka, imate pravo povući ovaj pristanak u bilo kojem trenutku. Vaše povlačenje ni na koji način ne utječe na legitimnost obrade podataka prije povlačenja pristanka.

U slučaju da vaše podatke obrađujemo na temelju našeg legitimnog interesa, imate pravo uložiti prigovor na takvu obradu i mi ćemo obustaviti obradu dok ne dokažemo da postoje ozbiljni legitimni razlozi za obradu. Ako je naš legitimni interes izravni marketing, podnošenjem prigovora završit će se obrada osobnih podataka u tu svrhu.

Ako je pravni razlog obrade vaših osobnih podataka činjenica da ste dali svoj pristanak na obradu i to se vrši automatski, npr. automatskim pohranjivanjem podataka u bazu podataka nakon što ih unesete u internetsku trgovinu, imate pravo zahtijevati da vam ih dostavimo u strojno čitljivom formatu s ciljem prosljeđivanja podataka drugom administratoru.

Ako sumnjate da naša tvrtka ili obrađivač osobnih podataka obrađuje vaše osobne podatke u sukobu s Uredom za zaštitu osobnih podataka ili Direktivom, imate sljedeće mogućnosti:

 • mođete od nas ili obrađivača zatražiti objašnjenje
 • možete zatražiti od nas ili obrađivača da ispravimo takvu situaciju, uglavnom ako se radi o blokiranju, ispravljanju, dodavanju podataka ili uklanjanju osobnih podataka
 • protiv takvog ponašanja možete podnijeti žalbu Uredu za zaštitu osobnih podataka.
 • Dat ćemo sve od sebe da zaštitimo vaše osobne podatke. Međutim, ako niste zadovoljni načinom obrade, imate pravo kontaktirati nadležna tijela, uglavnom Ured za zaštitu osobnih podataka (www.uoou.cz), koji nadzire zaštitu osobnih podataka u Češkoj. Ova odredba ni na koji način ne utječe na vaše pravo da izravno kontaktirate ovaj ured.

  3. Ostale činjenice povezane s korištenjem Topforsport s.r.o. internetskih trgovina

  Internetske trgovine kojima upravlja Topforsport s.r.o. koristiti kolačiće i Google Analytics i, potencijalno, druge usluge koje pruža Google, Inc. (u daljnjem tekstu Google).

  3.1 Što su kolačići i kako izražavam pristanak na njihovu upotrebu?

  Kolačići su tekstualne datoteke pohranjene u računalu ili bilo kojem drugom elektroničkom uređaju svake osobe koja posjećuje internetsku trgovinu; između ostalog, oni omogućuju analizu načina korištenja internetske trgovine. Web stranica koja je spremila kolačiće u vaš preglednik koristi ih kako bi saznala jeste li ga već posjetili, imate li neke proizvode u svojoj košarici, ispunite li neke podatke u obrascu ili ste prijavljeni.

  Pritiskom gumba na traci s informacijama u internetskoj trgovini ili daljnjim korištenjem trgovine nakon što se traka prikaže, dajete svoj pristanak na upotrebu kolačića, kao i na obradu podataka koji se tiču Googlea i naše tvrtke. Više informacija o kolačićima i načinu njihovog rada možete pronaći ovdje.

  3.2 Mogu li spriječiti spremanje kolačića na svoje računalo?

  Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajuće opcije u postavkama internetske trgovine koju koristite. Po potrebi kontaktirajte proizvođača svog internetskog preglednika. Ako ne želite biti uključeni u Google Analitiku, uvijek je možete blokirati.

  Ako odbijete upotrebu kolačića, možda nećete moći u potpunosti koristiti sve značajke obično dostupne na web-stranici internetske trgovine, jer su neki kolačići potrebni za njen ispravan rad. Smatramo da je pošteno obavijestiti vas da niste obvezni prihvatiti spremanje kolačića, ali riskirati nelagodno korisničko iskustvo.

  3.3 Kako Google koristi prikupljene podatke?

  Ako želite saznati kako Google koristi podatke koje dobiva radom naših internetskih trgovina, možete se informirati na sljedećoj poveznici.

  3.4 Marketinške aktivnosti

  Kako bismo bolje ciljali i personalizirali internetsko oglašavanje, koristimo usluge kao što su Sklik češke tvrtke Seznam.cz, AdWords Google i druge. To znači da kada pregledavate Internet, možete vidjeti oglase za proizvode koji su vas zanimali kada ste, na primjer, posjetili našu web stranicu. Na temelju podataka iz kolačića, ove usluge koriste podatke o vašim aktivnostima na Internetu u gore opisane svrhe. Ako ne želite da se ovi podaci koriste u ove svrhe, morate u skladu s tim postaviti svoj internetski preglednik (tj. Blokirati pohranu podataka o vašem ponašanju na Internetu).

  3.5 Google Customer Reviews

  Google može prikupljati podatke putem programa Google Customer Reviews i kolačića o transakcijama obrađenim u trgovinama koje vodi Topforsport s.r.o. za prikupljanje podataka o korisničkom iskustvu s ovim trgovinama.

  Sudjelovanje kupaca u anketi potpuno je dobrovoljno i služi kao dragocjena povratna informacija o našim trgovinama i proizvodima drugim kupcima. Ako želite sudjelovati u anketi, Google dobiva podatke o trenutno izvršenoj narudžbi, a nakon isporuke kupljene robe dobit ćete e-poruku od Googlea s kratkom anketom.

  Ako ne želite dati povratne informacije, jednostavno možete odbiti svoje sudjelovanje u programu; Google neće dohvatiti vaše transakcijske podatke. Ako ne želite da Google koristi kolačiće za prikupljanje dodatnih podataka, morate u skladu s tim postaviti svoj internetski preglednik.